/

Ganzheitliche Einrichtungen

 


Om us

Indretningshuset Seelaff blev grundlagt den 01.04.1973 af Elvira og Fritz Seelaf i Klötzin i Holstein. Det var starten på rigtig gode år og virksomheden flyttede først til Heringsdorf og i marts 1992 til nye forretningslokaler i industriområdet ”Am Vossberg” i Oldenburg / Holstein. Talrige kunder, nye investeringer og et fremragende team har gjordt indretningshuset Seelaff til en succesrig virksomhed i Schleswig-Holstein og kendt udover Schleswig-Holsteins grænser.

I 2007 trådte sønnerne Ulf og Arne Seelaff ind i virksomheden som indretningskonsulenter (Raumausstattermeister) og dermed var efterfølgen sikret og virksomhedsgruppen Seelaff blev grundlagt. Siden 2013 er Elvira og Fritz direktører i Seelaff GmbH & Co. KG, som er en familieejet virksomhed.


I 2010 blev forretningen i Vossberg 17 c i Oldenburg bygget om og her kan du få god inspiration til fornyelse i hjemmet eller virksomhed på mere end 300 qm boligudstilling.

En moderne og omfangrig maskinpark med den nyeste teknik afrunder vores full-service.

Det er nemt at besøge bolighuset Seelaff – der er fri og ubegrænset parkering og vi byder dig velkommen til en god indkøbsoplevelse og netop de ydelser, du har brug for.